Menu

Překvapte svého muže originálním dárkem!

4.1.2020 - Výrobky

Dárkem, který potěší, ale zároveň překvapí a váš partner bude ještě dlouhá léta při každém rodinném setkání s vděčností vzpomínat a básnit o tom, jakou má skvělou ženu! Kterého chlapáka by nepotěšila plná bedna piva! Ale pozor, nejen tak ledajakého. V kouzelné bedýnce se skrývají světové pivní unikáty. Jsou to přímo skvosty, kterými nepohrdne žádný milovník pěnivého moku. Váš muž si může pochutnat krom jiných – na jedinečné perle, a to dvacetistupňovém Tripelu, který se vyrábí jen z belgického chmele a má výtečnou chuť, na níž se jen tak nezapomíná. Dále jsou k ochutnání seřazeny v řadě další světové perly – třetinky Guiness, pak Leffe, Robinson´s Old Tom a Paulaner.muži drží v rukou lahve piva
Tato jedinečná „nachmelená“ ručně vyráběná bedna bude překvapením pro vašeho partnera od začátku až do samého konce. Do útrob bedýnky se totiž bude muset vloupat! Součástí dárkového balení je i páčidlo, které musí použít při otevírání vašeho líbezného překvapení.
Dárek k narozeninám pro muže obsahuje ještě další překvapení. Vyznavač chlazeného chmelového nápoje ocení luxusní nerezový chladící půllitr, který díky dvojitému plášti dokáže i v horkých letních dnech udržet lahodnou chuť piva. Informace pro vás ženy – tento „nerezáč“ bude v kompetenci pouze vašeho muže, není radno ho vkládat do myčky (půllitr).mladý muž v detailu se sklenicí piva
K chladivému moku najde váš milý v bedýnce i křupavé preclíčky Cheddar Cheese od amerického výrobce vyráběné pro chuťové buňky muže. Anebo pikantní kousky preclíčků s příchutí papriček Jalapeňos, které jsou skvělým doplňkem k ochutnávce světových pivních speciálů.
Nechybí ani originální kvalitní podtácek vyráběný přímo v zakázkovém truhlářství. Vychytávkou je z druhé strany podtácku samozřejmě i otvírák na „lahváče“.
A když byste, milé manželky, chtěly svému milovanému oslavenci věnovat osobité věnování, můžete ho vepsat přímo do osobního vzkazu, který je součástí dárkové sady.