Menu

S erotickou masáží až na vrchol

15.5.2021 - Business

Erotická masáž si klade za cíl přivodit vrchol slasti, který nazýváme jedním výstižným výrazem – orgasmus.

Orgasmus pročišťuje organismus – tato slovní hříčka je skutečně pravdivá, očistný účinek orgasmu na lidské tělo je prokazatelný. Proč tomu tak je? Odpověď hledejme v rozproudění sexuální energie, která je přirozenou vyživující složkou našeho těla, a jestliže s ní dokážeme pracovat efektivně, můžeme ji využít i pro léčebné (samoléčebné) účinky. Naše duše a tělo jsou spojité nádoby, které se navzájem ovlivňují – čím pozitivnější a láskyplnější myšlenky produkujeme navenek, tím lépe funguje naše tělo, a čím lépe tělu dopřáváme rozkoš, ať už v podobě kvalitní a vyvážené stravy, vydatného spánku a něžných doteků, tím větší odezva pro náš duševní rozvoj.

žena v posteli

Erotické masáže mataharisalon.cz jsou vynikajícím prostředkem k navození rozkoše, k uvolnění těla i mysli a velký význam má právě fakt, že nevyžadují z naší strany takřka žádnou fyzickou námahu. Můžeme se plně soustředit na jejich průběh a myšlenkově směrovat energii do těch částí těla, které považujeme za oslabené, handicapované, nedostatečně prokrvené a nevyvážené. S trochou cviku může každý z vás dosáhnout vrcholu, který mnohonásobně převyšuje završení pohlavního styku.

modré oči

Erotické masáže získávají na oblibě zejména z toho důvodu, že se odehrávají plně v režii krásné dívky, můžeme si libovolně volit z nabízených technik, můžeme zvolnit a zvýšit tempo, jak nám to vyhovuje, a nikdo od nás nebude očekávat nějaký sexuální výkon, související s délkou erekce. Jde tu čistě o potěšení, prožitek rozkoše, naplnění našeho snu, kdy se nám věnuje přitažlivá lidská bytost, kterou tato činnost naplňuje, a provádí ji s radostí a uspokojením. A chcete-li využít svého maxima, volte proceduru takovou, co vámi vyhlédnutou masérku především baví a považuje ji za svou oblíbenou.